Afbeelding
Elly Reinink

Gratis masterclass "Rust in Presenteren" in Stadkamer

Algemeen

ZWOLLE – De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met coach, trainer, spreker en auteur drs. Marleen van den Hout een gratis masterclass ‘Rust in Presenteren’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op donderdag 11 april van 13 tot 14:15 uur.

Van den Hout leert jou te ontspannen tijdens je voordracht zodat jij en je verhaal helemaal uit de verf komen. Wat kom jij tegen als je voor een groep staat? Komt jouw verhaal goed over en bereik jij wat je wilt? Of heb je het gevoel dat het beter kan? Voel je je onrustig, ongemakkelijk, onzeker of opgejaagd? Dan is dit interessant voor je.

De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen speechen en helpt professionals en bedrijven met (het geven van) authentieke presentaties.

Wielenga vindt vanuit rust en vertrouwen presenteren zo belangrijk dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.

De Online Speechacademy is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality.

Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: https://stadkamer.nl/activiteiten/1045/masterclass-rust-in-presenteren?bron=/activiteiten/2019-04-11

Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.