Afbeelding

Koor Vocaalanden start het nieuwe seizoen

Algemeen

ZWOLLE - Kort na de jaarwisseling startte het nieuwe Zwolse koor Vocaalanden. Dit gemengde koor begon met repetities op de woensdagmorgen in het Rode Kruisgebouw (Brahmsstraat 5) en heeft in korte tijd leden uit heel Zwolle weten te trekken. Nu begint het eerste volledige seizoen.

In de persoon van Marion Mulders heeft 't Koor Vocaalanden 'een aanstekelijke en ervaren dirigente'. Nu het eerste seizoen voor de deur staat, gaat het koor stappen zetten. Met een herkenbaar repertoire voor jong en oud wil 't Koor Vocaalanden met mooie, meerstemmige liederen plezier brengen in bijvoorbeeld tehuizen waar ouderen verblijven. "We willen ons intense plezier in zingen overbrengen in de harten van ons publiek", vertelt Wil Jonkman, de motor achter dit koor.

't Koor Vocaalanden kan nog aanvulling gebruiken. Met name alten, bassen en tenoren zijn welkom. Zij kunnen vrijblijvend aanschuiven op een van de repetitiemorgens. Vanaf woensdagmorgen 4 september wordt iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur gerepeteerd in het Rode Kruis-gebouw (koffie en thee staan klaar).