Afbeelding

Hier moet je zijn: Travelbags Zwolle

Partnerbijdrages

Travelbags is dé grootste online koffer- en tassenspecialist in Nederland en België, trouwe rugsponsor van PEC Zwolle én al meer dan zeven jaar een begrip in de Zwolse binnenstad en omstreken.

Klanten kunnen hier alles vinden wat ze nodig hebben voor een reis, ongeacht de bestemming. Of ze nu naar school of hun werk gaan, een dagje gaan winkelen of een vakantie op de planning hebben staan: Travelbags heeft de juiste koffer of tas in de collectie, ongeacht de bestemming.

Aan de Oude Vismarkt 32 in Zwolle treft men bij Travelbags een ruim assortiment met de mooiste koffers, tassen, portemonnees en (reis)accessoires van meer dan 120 topmerken. Niet alleen van de nieuwste tassen en portemonnees worden klanten hebberig. Ook de koffers en reisbagage mogen er dit seizoen zeker zijn. Onlangs heeft Travelbags de merken Burkely, Fred de la Bretoniere en Aunts & Uncles toegevoegd aan haar collectie. Ook voor wie op zoek is naar een specifiek (reis)product of meer advies is bij Travelbags aan het juiste adres. De medewerkers in de winkel aan de Oude Vismarkt helpen graag met het maken van de juiste keuze.

Wie niet met zijn of haar aankoop door de binnenstad wil sjouwen, hoeft dat ook niet. Met haar goede service zorgt Travelbags ervoor dat de aankoop de volgende dag kosteloos wordt thuisbezorgd. ‘Waar je reis ook heen gaat, het begint bij Travelbags!’