Afbeelding
Lisanne Bijsterbosch

Hoveniersbedrijf BIJBO nieuw in Heerde!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 1 januari 2020 ben ik, Bert Bijsterbosch, Hoveniersbedrijf BIJBO in Heerde begonnen. Met ruim 25 jaar ervaring als allround hovenier, is dit mijn nieuwe uitdaging. Ik ben van alle markten thuis op tuingebied. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van ontwerpen, het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen.

Het tuinontwerp is belangrijk onderdeel voor de aanleg van een nieuwe tuin. Ik luister naar uw wensen/verwachtingen en geef daarbij passend advies. Het is mijn uitdaging om een passend tuinontwerp te maken, zodat u zich in uw tuin thuis voelt. Ook het ontwerpen en maken van overkappingen is een onderdeel waar ik vakbekwaam in ben.

Ik kan de aanleg van uw tuin volledig verzorgen, daarbij valt te denken aan: bestrating, metselwerk, timmerwerk, vijver en waterpartijen, beregening, verlichting en natuurlijk het groen. Iets wat voor mij een van de belangrijkste onderdelen van de tuin is. Een stukje natuur rondom het huis waar eventueel ook hemelwaterinfiltratie in verwerkt kan worden.

Het goed onderhouden van een tuin is natuurlijk ook erg belangrijk. Denk aan regulier onderhoud, voor- en najaarsbeurten en het knippen van de hagen. Als hovenier probeer ik het maximale uit de tuin te halen, zodat u zorgeloos van uw tuin geniet. Op tijd én vakkundig snoeien zorgt bijvoorbeeld voor een optimale bloei. Hoveniersbedrijf BIJBO maakt graag een onderhoudsplan op maat voor u.

Tuinrenovatie zorgt ervoor dat u weer van uw tuin kunt genieten zonder alles te vernieuwen. Door middel van een aantal aanpassingen van bestrating en/of beplanting geniet u weer jarenlang van een mooi geheel. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij centraal.

Interesse gekregen? Kijk voor meer informatie op:
www.hoveniersbedrijf-bijbo.nl
Of neem contact op via:
info@hoveniersbedrijf-bijbo.nl
Tel: 0578-696734