Koningsnacht Spektakel 2020

Algemeen

Ticketverkoop van het populaire Koningsnacht Spektakel met o.a. Andre Hazes en Snollebollekes gaat hard!

Heb jij ook wel weer eens zin in een écht goed feestje? Kom dan op zondagavond 26 april naar de Grote Voort in Zwolle! Coen & Sander presenteren dan namelijk het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma met o.a. André Hazes en Snollebollekes van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers op de Grote Voort in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

Coen&Sander: “Dit gaat een rete-gezellige avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de leukste en foutste feestnummers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”

André Hazes komt naar Zwolle!
Jaja, je leest het goed! Andre Hazes komt op koningsnacht (26 april) met zijn complete LIVE band naar Zwolle! Samen met o.a. Snollebollekes, Henk Dissel, Hans Kazan en Wolter Kroes gaat hij jullie tijdens het Koningsnacht Spektakel op de Grote Voort in Zwolle een onvergetelijke avond bezorgen!

Heb jij nog geen tickets? Wacht dan niet langer want de verkoop gaat als een speer! Koop je kaarten voor het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland vandaag nog voor slechts €19,50 (ex. fee) op www.koningsnachtspektakel.nl! Verkleed komen? Zouden Coen en Sander – die zelf zeer koninklijk op het podium zullen verschijnen – heel leuk vinden.