Kleedjesmarkt in eigen tuin op 5 september

Algemeen

ZWOLLE – Door de coronamaatregelen zijn veel evenementen afgelast. Daarom bedacht Naomi Ringnalda Pierik een corona-proof evenement waar iedereen, jong én oud, aan mee kan doen: een kleedjesmarkt in eigen voortuin in heel Zwolle op zaterdag 5 september.

Het idee is simpel: Je legt een kleedje in je eigen voortuin en verkoopt de spulletjes die je niet meer nodig hebt. Dat kunnen bijvoorbeeld 2e hands spulletjes zijn, maar ook zelfgemaakte producten, of zelfgebakken lekkernijen. Doordat het evenement verspreid is over heel Zwolle kan de 1,5 meter afstand goed bewaard worden. Betalen kan in veel gevallen door een digitaal betaalverzoek.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 september tussen 09:00 en 17:00 uur, maar je kunt ook een deel van de dag deelnemen. Alle deelnemende adressen komen op een kaart te staan zodat bezoekers precies kunnen zien waar een kleedje te vinden is. Kleedjeshouders kunnen zich aanmelden door hun wijk, straat, huisnummer en tijdstip per email te sturen aan kleedjesmarktzwolle@outlook.com. Het overzicht met kleedjeshouders is vanaf 4 september te vinden op de Facebookpagina: Kleedjesmarkt in eigen tuin Zwolle. Of op te vragen via bovenstaand emailadres.