Afbeelding
Pedro Sluiter

De Brilmeester - Mooie brillen voor duidelijke prijzen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie bij het kopen van een bril niet voor verrassingen wil komen te staan, is bij De BrilMeester aan het juiste adres voor een kraakhelder concept. “We bieden goede kwaliteit tegen een eerlijke, vaste prijs”, vertelt eigenaar Laurens Bouwmeester.

“Mensen slagen vaak heel goed bij ons. We kopen het hele jaar door monturen. Dit zorgt voor een constant wisselende collectie van verschillende merken. Hierdoor is er altijd voor iedereen een montuur. Verder zijn onze prijzen van tevoren bekend. De oogmeting is gratis, vlot en correct. Met onze computergestuurde apparatuur kunnen we dat goed en veilig op afstand doen.”

Een complete kinderbril kost bij De BrilMeester standaard 100 euro. Volwassenen betalen tussen de 150 en 500 euro voor een complete bril. De glazen zijn standaard krasvast, ontspiegeld en wanneer nodig extra dun. “Die 500 euro is dan ook wel een multifocale bril”, benadrukt Bouwmeester. “Bij veel opticiens kun je kiezen welk glas je wilt voor de vertekening in het glas. Wij hebben alleen de beste optie, want wie wil er nou een glas waar de vertekening groot is?” Bij De BrilMeester houden ze niet van kleine lettertjes. Sommige klanten waren eerst wat sceptisch, want hoe kan het dat je bij een ander het drievoudige betaalt voor eenzelfde soort product? "Deze mensen zijn nu onze ambassadeurs”, zegt Bouwmeester.

De BrilMeester, gevestigd aan het Gasthuisplein 14, bestaat 15 september alweer een jaar. De winkel is ruim opgezet met een aparte meetruimte. Een afspraak voor een oogmeting is gemakkelijk online maken, maar even binnenlopen kan natuurlijk ook. De Brilmeester is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Vanaf 1 oktober gaat De Brilmeester op zondag van 13.00 tot 17.00 uur open. “Wees welkom”, besluit Bouwmeester.

De BrilMeester
Gasthuisplein 14
8011 SC Zwolle
(038) 458 39 17
www.debrilmeester.nl