Afbeelding
Eigen foto

Jacco Vonhof neemt deel aan webinar Intermezzo Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Nazorgcentrum IntermeZZo en KWF kankerbestrijding houden op woensdagavond 10 februari van 19.00 tot 21.00 uur een webinar met het thema: ‘Samenwerking in de steun aan mensen met kanker’. Eén van de sprekers is Jacco Vonhof over het thema ‘werk en kanker’.

Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, stond aan de wieg van IntermeZZo als bestuurslid en is nog steeds nauw betrokken. Hij heeft als Zwolse werkgever in zijn bedrijf ervaring opgedaan in het omgaan met werknemers die de diagnose kanker kregen. Ook vanuit zijn huidige rol, deelt hij zijn ervaring en visie: wat betekent het voor een MKB-er als je een medewerker met kanker hebt? Hoe steun je je medewerker?

Thema’s

Corine den Hollander, manager IntermeZZo, vertelt verder over goede nazorg voor mensen met kanker en hun naasten en nabestaanden. Gabriel Paardekooper, radiotherapeut/oncoloog, bestuurder Isala Oncologisch centrum en bestuurslid IntermeZZo bespreekt dat medische behandeling en psychosociale nazorg hand in hand gaan. Gezinscoaches Maaike Drijfhout en Gijs Visser behandelen het thema ‘Kanker in het gezin’. Het belang van een gezonde leefstijl krijgt aandacht van leefstijlcoaches Esther Timmers en Diane McDonald.

Deelnemen aan dit kosteloze webinar kan via https://app.livewebinar.com/747-445-687/78297000d1b145705aad3b8df7903875.