EmpateenZ!
EmpateenZ! W Siffels

EmpateenZ! DE club voor hooggevoelige jongeren in Zwolle e.o.

Ingezonden Ingezonden

Op 3 juni staat de tweede bijeenkomst gepland voor EmpateenZ! de nieuwe club voor hooggevoelige jongeren (12-18 jaar). Er is nog plek, dus aanmelden is nog mogelijk. 

Bij EmpateenZ! ontmoet je in een kleine setting (max. 12 deelnemers) gelijkgestemde jongeren. Op de mooie locatie van de Schellerhoeve ga je activiteiten en spelletjes ondernemen. Hierbij hebben de jongeren veel inspraak in het soort activiteiten: van een workshop doodles tekenen, spoken-word, samen koken, tot koe knuffelen. De jongeren mogen zelf aangeven wat hen interesseert en meehelpen met het organiseren. Uiteraard is er ook tijd om samen te chillen en buiten te zijn.

Door in een veilige setting samen nieuwe ervaringen op te doen, leren jongeren zichzelf en elkaar beter kennen. Middels diverse spellen wordt er ook aandacht besteed aan het ontdekken en kunnen benoemen van hun talenten en sterke kanten. Want hooggevoelig zijn is soms lastig, maar vooral ook een kracht. Daarnaast versterkt het samenzijn met gelijkgestemden het gevoel dat je erbij hoort en jezelf mag zijn.

De stichting Hervormd Weeshuis Zwolle heeft de start van EmpateenZ! mede mogelijk gemaakt.

De bijeenkomsten op de Schellerhoeve vinden tweewekelijks plaats op zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.
Na de zomervakantie starten we weer op 11 september.

Bezoek de website voor meer informatie en aanmelden: www.empateenz.nl