Werk van cursisten.
Werk van cursisten.

Open dagen SchilderSchoolZwolle

Algemeen

Zwolle - SchilderSchoolZwolle gaat weer lesgeven en houdt daarom zaterdag 5 en zondag 6 juni open dagen in de ateliers aan de Curieweg 12 (Marslanden). 

Cursisten laten dan hun werk zien van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen zich uitgebreid laten informeren overleggen wat uw mogelijkheden zijn en kennismaken de docent.

Zaterdag 5 juni begint SchilderSchoolZwolle met de korte introductiecursus schilderen van vier lessen. In deze cursus leren de deelnemers het opzetten van het schilderij en besteden ze aandacht aan het totaal van het beeld, verschillende materialen en technieken. De cursus is geschikt voor mensen die altijd al hebben willen schilderen en zich afvragen waar en hoe te beginnen. De groep is maximaal zes personen.

Er zijn lessen voor beginners en gevorderden, zoals een cursus portret/model, autonoom, abstract, basis en vervolg schilderen en individuele werkbesprekingen. De lessen zijn geschikt voor mensen die de ambitie hebben zich inhoudelijk te ontwikkelen en voor (aankomend) en postacademisch kunststudenten autonoom schilderen.

De deelnemers krijgen les van een ‘oude rot in het vak’, docent en beeldend kunstenaar Peter Geerts met meer dan 35 jaren schilder- en leservaring. 

Leslocatie: Ateliergebouw CW12, Curieweg 12 in Zwolle. 

Meer informatie of inschrijven: www.SchilderSchoolZwolle.nl.