Kennismakingsles Schrijversvakschool

Algemeen

Zwolle - De schrijversvakschool voor Noord-Nederland houdt haar proeflessen weer op locatie. In Zwolle dat ook meteen een nieuwe locatie: aan de Burgemeester Drijbersingel 25.

Op woensdagavond 9 juni 19.00 uur geven docent Kitty Peetoom en Pauline Durlacher, directeur van de schrijversvakschool, de kennismakingsles in Zwolle.

“Je schrijft in de les. We geven twee opdrachten en je krijgt commentaar op je tekst”, zegt Pauline. “Je merkt al snel wat zo’n schrijftraining je oplevert en je gaat wijzer naar huis, ook als je geen literatuur, maar liever zakelijk of journalistiek wilt schrijven.”

Nieuw in Zwolle is de locatie aan de Burgemeester Drijbersingel 25. 

De lessen duren tweeënhalf uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06-14771011, via kantoor@svsgroningen.nl of via de website van de school:  www.schrijversvakschoolgroningen.nl.

Voor wie toch liever thuisblijft is er een online kennismakingsles op maandagavond 14 juni om 19.00 uur.

De schrijversvakschool voor Noord-Nederland, Schrijversvakschool Groningen, biedt in Zwolle, Deventer, Groningen en Leeuwarden mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.