De Nooterhof zoekt vrijwilligers om een dagdeel per week of twee weken of maand mee te helpen en een aanspreekpunt te zijn.
De Nooterhof zoekt vrijwilligers om een dagdeel per week of twee weken of maand mee te helpen en een aanspreekpunt te zijn.

ZwolleDoet!: van helpen in de Nooterhof tot werk in dagopvang

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Wie op zoek is naar ondersteuning, iets wil doen voor een ander en meer informatie over de mogelijkheden zoekt voor coronaproof vrijwilligerswerk kan mailen naar info@zwolledoet.nl of bellen met 038 - 422 5200.

HTC

Al ruim 10 jaar wordt er bij HTC gevoetbald door een groep mannen en vrouwen van 15 tot en met 50 jaar die wat meer aandacht en handvatten nodig hebben en daardoor lastig meekomen in een regulier elftal. Het team is op dit moment zo groot dat er twee elftallen mee gevuld kunnen worden. Voor deze teams is HTC hard op zoek naar extra begeleiding. De trainer/coach is elke dinsdag en zaterdag aanwezig, maar omdat de groep momenteel uit  achttien spelers bestaat is het belangrijk om meerdere begeleiders per wedstrijd/training te hebben. 

Reageer via www.zwolledoet.nl/htc of 038 - 422 5200. 

Hulp gezocht bij park Nooterhof

Het park Nooterhof is al jaren een prachtige plek voor iedereen die houdt van rust en groen. Het park bestaat uit meerdere tuinen waaronder een kruidentuin, een vergeten groentetuin, een waterspeeltuin en grasvelden. Er worden vrijwilligers gezocht om een dagdeel per week of twee weken of maand mee te helpen en een aanspreekpunt te zijn.

Reageren via www.zwolledoet.nl/nooterhof of bel 038 - 422 5200. 

Vrijwilliger dagopvang

Dagopvang de Berkenhof in Wapenveld is op zoek naar een vrijwilliger voor de middagen op maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en de vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Op deze dagopvang komen mensen met een lichte of wat verder gevorderde vorm van dementie. De activiteiten bestaan uit geheugentraining, krant lezen en wandelen als het weer het toelaat. Ook is er ruimte voor spelletjes, films kijken en wordt er zo nu en dan muziek gemaakt. 

Reageren via www.zwolledoet.nl/dementie of 038 - 422 5200.

Bezoek voetbal Berkum

Frion is voor een van de cliënten op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen op bezoek te gaan bij de thuiswedstrijden van voetbalclub Berkum. De cliënt is bekend bij voetbalvereniging Berkum en is helemaal gek van voetbal. Zij huidige vrijwilliger is gestopt. Cliënt loopt met een rollator binnen en buiten.

Reageren via www.zwolledoet.nl/berkum of  038 - 422 5200.