V.l.n.r.: Martine Huisman (het Notarieel), Herman Beijer (V.O.F. Administratie- en Adviesbureau Beijer) en de stichtingsbestuurders Stefan Meijerink, Cees Bijl en Hans Sandink.
V.l.n.r.: Martine Huisman (het Notarieel), Herman Beijer (V.O.F. Administratie- en Adviesbureau Beijer) en de stichtingsbestuurders Stefan Meijerink, Cees Bijl en Hans Sandink. Foto: Eigen foto

Zwolse Goede Doelen toernooi richt stichting op

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Het twintigste Goede Doelen Toernooi wordt op 15 januari 2022 gehouden. Deze jubileumeditie is voor het eerst in de nieuwe WRZV-sporthal.

In het begin van deze eeuw organiseerden enkele leden van ZAC een zaalvoetbaltoernooi voor 35+-ers in de WRZV-hallen. Het toernooi werd afgesloten met een spectaculaire feestavond met verloting. De feestavond was zeer in trek vanwege het jaarlijkse gastoptreden van de bekende Zwolse carnavalsartiest tante Kippe. In voetbalkringen wordt dan ook gesproken over het ‘tante Kippe’-toernooi. Sponsoren stellen prijzen beschikbaar voor de verloting, waardoor de opbrengst in z’n geheel gaat naar het goede doel, een jaarlijks wisselend doel met bestemming in Zwolle en regio.

Leden van de Zwolse clubs ZAC, Be Quick’28 en HTC bundelen de krachten in deze jubileumeditie. Als (oud-)organisatoren pakken ze samen de organisatie op om een sportief toernooi te hebben, een gezellige feestavond met mooie prijzen bij de verloting en vooral om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. Om sponsoring aantrekkelijker te maken, is op 22 oktober de Stichting Zwolse Goede Doelen Toernooi opgericht bij het Notarieel. De kosten van de oprichting zijn gesponsord door het notariskantoor. 

De (verplichte) jaarrekening wordt gratis verzorgd door V.O.F. Administratie- en Adviesbureau Beijer. Voor de huidige organisatoren van HTC 5 vormt het een nuttige en betrouwbare toevoeging op het goed lopende toernooi. Voor deelnemende teams bestaat een wachtlijst. Voor sponsoren geldt dit niet. De opbrengst van het toernooi in 2022 is voor Stichting Kind in Beeld, een stichting die zich ten doel stelt dat álle kinderen in de Zwolse samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten. Zie voor meer informatie www.stichtingkindinbeeld.nl.

Wie ook wil sponsoren, kan telefonisch contact opnemen met stichtingsvoorzitter Stefan Meijerink: 06-112 10 222 of per e-mail stefan-o@hotmail.com