Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Nieuwe studiekring in Stadkamer Centrum van start

Algemeen

ZWOLLE - Ieder mens is uniek en heeft in zijn leven veel kennis en ervaring opgebouwd. Vind je het leuk om die kennis en ervaring met anderen te delen? Dan is een studiekring bij Stadkamer misschien wel iets voor jou.In Stadkamer Centrum is op donderdag 28 september van 13.30 tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst. Hierbij kun je kennis maken met het concept van Studiekringen, van leden van Studiekringen horen wat hun ervaringen zijn en hoeveel plezier je kunt hebben in het geestelijk actief blijven.

Laat je overigens niet afschrikken door het woord ‘studie’. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

De kosten per seizoen zijn 30 euro, inclusief koffie of thee en wat lekkers. Eén maal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. 

De informatiebijeenkomst op donderdag 28 september aan de Zeven Alleetjes 1 is gratis toegankelijk. Graag van tevoren aanmelden via studiekring@stadkamer.nl.


Gerard Meijeringh

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 19 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 21 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 21 uur geleden