Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Tegenlicht in de Stad: license to eat!

Algemeen

ZWOLLE - In Stadkamer Centrum staat woensdag 17 mei de workshop License to Eat op het programma. Het laatste workshop in de reeks Tegenlicht in de Stad. De workshop begint om 20.00 uur. 

Future Food Designers Linda Hofman en Danielle Naafs nemen je in deze workshop mee in de zoektocht. Een zoektocht naar voedselbeleving, een thuisgevoel, maar ook realiteit. Welke voedseltoekomst kies jij? 

Met twee studentenonderzoeksteams van Fontys Academy for Creative Economy onderzochten Future Food Designers Linda Hofman en Daniëlle Naafs de verre toekomst van ons voedsel, waarbij digitalisering en klimaatverandering centraal staan. Samen hebben ze een aantal scenario’s bedacht die buiten onze comfortzone liggen. Als laatste in de reeks van Tegenlicht in de Stad! nemen ze je mee in die zoektocht en strijden tegen elkaar om de ‘beste toekomst’. 

Het wordt een interactieve workshop en dat vraagt om durf en grote betrokkenheid van jou als deelnemer: heb jij je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd hoe de wereld eruit gaat zien als voedsel niet meer belangrijk is? Wat gebeurt er als je helemaal geen eten meer nódig hebt en je lichaam je eigen voedingsbron is? 

De workshop is gratis toegankelijk, maar je moet wel even een ticket reserveren op stadkamer.nl/agenda.  

Gerard Meijeringh

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18