Afbeelding
Foto: Grootkoor Projecten

Zing mee in Grootkoor Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Grootkoor Zwolle start dinsdag 12 september een nieuw kerstproject. Dat gebeurt met een aantal koorrepetities, verdeeld over de maanden september tot en met december. Een bijzonder Kerstconcert op 24 december in Theater de Spiegel vormt de afsluiting.

Naast het Grootkoor schittert als solist niemand minder dan de bekende Tenor Florian. Met zijn prachtige stem maakte hij diepe indruk in het tv-programma ARIA. Florian zingt al van jongs af aan en door zijn optreden bij ARIA is zijn droom werkelijkheid geworden. Zingen is zijn leven en zingen voor een breed publiek maakt hem gelukkig. 

Op 12 september start de eerste repetitie in Zwolle, van 19.15 uur tot 22.00 uur. Zing ook mee in dit nieuwe koorproject. De repetities worden gehouden op dinsdag 12 september, 24 oktober, 7 november en 28 november. Het Grootkoor staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen.

Het koor is bestemd voor dames en heren vanaf 18 jaar uit de gehele provincie. Momenteel telt het Grootkoor Zwolle zo’n tachtig koorleden. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen alle deelnemers een koorboek met daarin de bladmuziek en een studie-cd of mp3-bestanden van hun eigen koorpartij, zodat men ook thuis kan studeren. Meer informatie en aanmelden: www.grootkoor.nl

Gerard Meijeringh