Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Met nieuw feest PULSE kiest Hedon voor House ‘All Night Long’

Algemeen

ZWOLLE - Hedon is op zaterdag 25 mei het decor van PULSE: het nieuwste feest van Zwolle. “Verwacht een avond vol hoogwaardige progressieve, house en techhouse. Begeleid door een team van super enthousiaste DJ’s uit het netwerk van Propulsive aangevuld met headliners van internationale allure waaronder Mr. Belt & Wezol en GUZ”, aldus Hedon. De kaartverkoop voor PULSE is van start gegaan via de website van Hedon: www.hedon-zwolle.nl

Ronald Pater is de initiatiefnemer van deze eerste editie van PULSE en tevens actief als Propulsive: “PULSE is al vroeg in mijn creatieve carrière ontstaan als podcast/playlist merk voor Propulsive. Het is dan ook echt waanzinnig om te zien hoe het merk is gegroeid en intussen bekend is van mijn sets op SLAM, de Open DJ booth avonden in de Kuiperij en een volwaardig dance event is geworden in Hedon met headliners van internationale allure. Daar kan je alleen maar supertrots op zijn.” 

Headliners

Mr. Belt & Wezol is een duo wat retro en nieuwe stijl naadloos samen weet te trekken. “Met optredens tijdens toonaangevende festivals als Ultra, Tomorrowland en Mysteryland kunnen we niet anders dan heel erg trots zijn dat het is gelukt deze twee toppers naar Pulse te krijgen. Naast deze headliner kan Pulse ook GUZ aankondigen als tweede headliner. Een artiest bekend geworden door nummers als Dancin Kinda Close en U Got My Love. GUZ kreeg veel support door BBC Radio 1 en stond hij op nummer 1 op Beatport. In Nederland kreeg hij veel steun door radiozender SLAM! Ook zijn tijdens Pulse local heroes als Propulsive, Bob Holtkamp, Yade en Grito in Hedon van de partij. 

De tweede area is het domein van DALLIC. Uiteraard is hij zelf van de partij, aangevuld met sets door, Pauluz en Steve McQueen. Zoals de organisatie zelf al benadrukt: life is a dancefloor! 

Afbeelding

Gerard Meijeringh