Afbeelding
Foto: Kasper Veenstra

Zwolse theaters verlengt succesvol Open Huis

Cultuur

ZWOLLE - Zwolse theaters heeft sinds de heropening van de theaters een open huis georganiseerd in schouwburg Odeon. Wegens groot succes wordt het open huis verlengd tot en met 5 maart. 

Om te vieren dat de theaters weer open mochten, houdt Zwolse theaters sinds woensdag 26 januari een open huis. Twaalf dagen lang kon het publiek in Schouwburg Odeon genieten van een voorstelling, een concert of een openbare repetitie. Zo traden onder anderen Vera Bon, Rosa da Silva en Jeugdsymfonie De Vuurvogel al op.

Concert

Met de verlenging, is in Odeon nu elke woensdag en zaterdag tot en met 5 maart tussen 12.00 en 13.00 uur een voorstelling of concert te zien. Op woensdag 9 februari komt gitarist, componist en singer-songwriter Robin Scherpen. Op zaterdag 12 februari geeft DUO-DUO een concert.

Meer informatie en een update van het programma van het open huis is te vinden op www.zwolsetheaters.nl/speelt-open-huis. Publiek kan terecht in Café Foyé voor een kopje koffie of thee. Daarnaast staat er een 12-uurtje op de kaart voor 12 euro.