Dermaceutic peels
Dermaceutic peels Dermaceutic

Geef je huid een frisse start met onze Dermaceutic peels

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Acne, pigmentvlekken of tekenen van huidveroudering? Nieuwe peelingen bij Laserkliniek Zwolle! Sinds kort werken we met de huidverzorgingsproducten en peelingen van het dermatologische merk Dermaceutic. 

Denk aan huidproblemen zoals acne, acnelittekens, pigmentvlekken, zonneschade, fijne lijntjes en rimpels. Naast deze huidproblemen zijn de Dermaceutic peels ook mooi voor een frissere uitstraling en een natuurlijke boost voor de huid! Het beste resultaat wordt bij Dermaceutic bereikt door de huidverzorgingsproducten te combineren met de peelingen. 

Wat is een peeling?

Een medische peeling is een actieve oplossing met zuren dat op de huid wordt aangebracht. Het zorgt voor afschilfering van de huid, zodat de huidlaag wordt vernieuwd. De Dermaceutic peelingen die we bij Laserkliniek Zwolle gebruiken zijn de mask peel, milk peel, cosmo peel 12%, 15% en 18% TCA en cosmo peel forte. We hebben de peelingen uitgeschreven van oppervlakkige naar diepe werking in de huid.

De mask peel is speciaal voor de huid met acne. Denk hierbij aan de typische puberteitsacne. Deze huid is te herkennen aan een vette huid, puistjes, vergrote poriën en veel talg. De ingrediënten van de mask peel zijn glycolzuur en salicylzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat oude huidcellen afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Al met al zorgt de peeling voor een mooie, egalere, rustiger uitziende huid met, vooral belangrijk, minder acne!

De milk peel is de perfecte peeling voor een echte glow van de huid! De milk peel wordt gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals acnelittekens en pigmentvlekken. Het zorgt ervoor dat acnelittekens worden opgevuld en oppervlakkige pigmentvlekken afschilferen. De milk peel is ook erg mooi te gebruiken als voorbehandeling op de wat diepere peelingen en voor huidverbetering. Een dermaceutic milk peel stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, de bouwstenen van de huid. 

De cosmo peel hebben we in verschillende percentages, namelijk 12%, 15% en 18%. Hoe hoger het percentage, hoe dieper de werking en hoe effectiever de behandeling. De cosmo peel bestaat uit het populaire ingrediënt trichloorazijnzuur, beter bekend als TCA. De cosmo peel gebruiken we voor acnelittekens, pigmentvlekken, zonneschade, fijne lijntjes en rimpels. Het zorgt voor afschilfering en vernieuwing van de huid. Pigmentvlekken en zonneschade zullen zeer verbeteren door het gebruik van de peeling! 

De cosmo peel forte is een erg bijzondere en vernieuwende peeling met een verbluffend resultaat. Het is de meest diepe peeling die we in huis hebben en het is in staat om de verouderde huid er een stuk jonger uit te laten zien, door middel van maar één behandeling! De ingrediënten van de peeling zijn TCA, glycolzuur en fenol. De ingrediënten zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag volledig afschilfert, waardoor een nieuwe huidlaag ontstaat. Dit ziet er best even pittig uit misschien, maar geeft ook een prachtig effect! 

Nieuwsgierig naar wat Dermaceutic peels voor jouw huid kunnen betekenen? Bel naar 038-4213531 of stuur een mail naar info@laerkliniekzwolle.nl