Afbeelding
Foto: Ook voor de jongsten is techniek super tof!

Toffe Thema Technieklessen voor basisschoolleerlingen op het Techlab!

Nieuws Ingezonden

In het Techlab wordt op woensdagmiddag techniekles gegeven aan kinderen die graag creatief bezig zijn en techniek leuk vinden om mee aan de slag te gaan. De wereld van techniek en technologie is heel breed en uitgebreid en iedere les is daarom anders en biedt een nieuwe uitdaging.

Er wordt gewerkt met thema’s. In maart is het thema Houtbewerking waarbij je de basisprincipes leert en aan de slag gaat met hout en in april het thema ‘Upcyclen 2.0’ waar -van gebruikte onderdelen- iets tofs gemaakt gaat worden. 

Ontdekken, proberen en maken is dagelijkse kost is op het Techlab, gevestigd op het voormalige Philips terrein in Zwolle; een prachtige plek waar kinderen onder leiding van bevlogen techniekdocenten lekker aan de slag kunnen met allerlei materialen en gereedschappen. En hoe gaaf, ieder kind gaat aan het eind van de les met iets moois dat zelfgemaakt is weer naar huis. 

De lessen zijn bedoeld voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool. Kijk op www.buro-sto.nl voor meer informatie en aanmelden. Alleen voor de materialen wordt een kleine bijdrage gevraagd.