Van 29 april t/m 11 mei wordt bij Terre des Hommes aan de Thomas Ć  Kempisstraat volop vintage verkocht. Voor het goede doel!
Van 29 april t/m 11 mei wordt bij Terre des Hommes aan de Thomas Ć  Kempisstraat volop vintage verkocht. Voor het goede doel! Foto: Ada Buwalda

VINTAGE BIJ TERRE DES HOMMES

Nieuws Ingezonden

In het knusse winkeltje van Terre des Hommes aan de Thomas Ć  Kempisstraat 47 is vanaf maandag 29 april tot en met 11 mei  extra veel Vintage te koop.

Er is een grote assortiment van hippe kleding, zijden sjaaltjes, brillen, tassen, oude trommels, grappige plaatjes, vinyl, kortom te veel om op te noemen. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen. De Vintage verkoopactie wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligsters die zich inzet voor het goede doel. Iedere druppel telt en met je aankoop strijd je mee tegen kinderuitbuiting wereldwijd.

Komt allen! Winkel bij ons, doneer je mooie spullen die je niet meer gebruikt of wordt een collega. Graag tot ziens in onze winkel, namens het team Terre des Hommes Zwolle!