Afbeelding

Voor kerstkaarten en prints ga je naar Foto Voerman

Partnerbijdrages

Met Kioskgifts heeft Foto Voerman een voor Zwolle unieke service in huis. Wie een paar prints wil hebben van foto's uit de smartphone, van Instagram of Facebook kan er razendsnel terecht. Maar in deze tijd is de speciaalzaak uiteraard ook hét adres voor mooie kerstkaarten.

Met de komst van de digitale fotografie leek het erop dat veel mensen hun fotowerk niet meer laten afdrukken. Die tendens lijkt te keren; steeds meer fotografen gaan voor vakprints weer naar Foto Voerman aan de Van Karnebeekstraat.

Fotospecialist Martin Voerman: "We gebruiken een hoge kwaliteit papier en kunnen foto's ook bewerken. Wie een digitaal album wil maken, kan ook op onze site terecht." Foto Voerman is een totaalleverancier voor de fotograaf: van fototoestel tot een zeer ruime keuze aan lijsten en albums. Verder kunnen klanten bijvoorbeeld ook foto's laten laseren op diverse materialen, als glas, mokken, t-shirts, petjes, mousepads, tegels en puzzels. Wie zijn oude videofilms (super8, VHS en Betamax), dia's en negatieven op dvd wil hebben, is tevens bij Foto Voerman aan het juiste adres. Als ook voor studiowerk en natuurlijk pasfoto's - al jarenlang een specialiteit van de fotovakman - die hij ook op locatie bij klanten thuis of in bejaardencentra of verzorgingshuizen kan maken.

Klanten kunnen bij Foto Voerman vlak voor de deur parkeren en de winkel is ook goed toegankelijk voor rolstoelers.

Foto Voerman

Van Karnebeekstraat 7

8011 JA Zwolle

(038) 421 68 55

www.fotovoerman.nl