Afbeelding
Photographer: Erik-Jan Berends

Satink Keukens en Badkamers nu officieel dealer van Poggenpohl

Partnerbijdrages

Satink Keukens en Badkamers is sinds augustus exclusief dealer van Poggenpohl keukens voor de regio Overijssel, Drenthe en Flevoland. ?Het beste van het beste van Nederland staat in onze vernieuwde showroom?, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol trots.

Hij is blij dat hij het dealerschap van dit topsegment Duitse keukens heeft gekregen. ?We hebben hier zes opstellingen staan, waaronder de vier topmodellen van Poggenpohl: +Integration, +Modo, +Segmento en +Edition.? Nederland telt 28 exclusieve dealers en wereldwijd wordt het Duitse merk op 450 locaties verkocht. ?Poggenpohl profileert zich met kwaliteit, luxe, innovatie, exclusief design en duurzaamheid?, somt Plekkenpol op. ?Het is een hele mooie aanvulling op ons assortiment. Poggenpohl is interessant voor het midden- en hogere segment. Ze gebruikt het beste plaatwerk, de beste scharnieren en het beste ladenloopwerk. De degelijkheid is enorm: de keukens gaan tientallen jaren probleemloos mee.?

Friedemir Poggenpohl begon in 1892 met het bouwen van keukens. Op dat moment begon de geschiedenis van het nu oudste en bekendste keukenmerk ter wereld. Poggenpohl keukens worden in meer dan zeventig landen verkocht.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle
(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl