Afbeelding

Krisman schoenmode opent nieuwe webshop

Partnerbijdrages

De fonkelnieuwe webshop van Krisman schoenmode is vorige week online gegaan: www.breedtemaat-schoenen.nl.

Krisman schoenmode is specialist op het gebied van schoenen in diverse breedtematen voor zowel  kinderen, dames als heren. Voor de juiste pasvorm is, naast de juiste lengte, ook de juiste breedtemaat van groot belang. Steeds meer mensen beseffen dat. Ze weten ook de goed passende breedtemaat voor hun voet. Krisman schoenmode is daarop ingesprongen met de opening van de breedtemaat-schoenen webshop. De modellen staan overzichtelijk op breedtemaat gepresenteerd bij de kinder-, dames- en herenschoenen, zodat eenvoudig een keus in de juiste maat en de juiste breedte gemaakt kan worden. Er is keuze van extra smal tot extra breed.

Voor kinderen is Krisman schoenmode de specialist voor de merken Twins , Trackstyle en Piedro. Dames vinden er onder meer de kwaliteitsmerken Durea, Footnotes, Solidus, Hartjes, Gabor en Verhulst. Voor de heren zitten de bekende merken Mephisto, Van Bommel en Van Lier in het assortiment.

Krisman schoenmode nodigt iedereen uit de webshop te bezoeken: www.breedtemaat-schoenen.nl. Uiteraard is men ook van harte welkom in de winkel aan de Assendorperstraat.

Krisman schoenmode

Assendorperstraat 120

8012 CC Zwolle

(038) 421 79 50

www.krismanschoenen.nl

www.breedtemaat-schoenen.nl