Afbeelding

Wereldrestaurant De Lindenberg geeft Toyota Aygo cadeau

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wereldrestaurant De Lindenberg in Ommen bestaat 2,5 jaar en dat wordt op grootse wijze gevierd. Niet alleen worden er tal van acties gehouden, maar ook maken de gasten van het restaurant kans op een fonkelnieuwe Toyota Aygo.

Deze vijfdeurs auto wordt geleverd door garage Van Leussen uit Ommen en Dalfsen. “We zijn er bijzonder trots op dat onze zaak zo’n enorm succes is geworden”, zegt de heer Jiansen Su. “Daarom willen wij onze gasten, die dit succes mogelijk hebben gemaakt, bedanken. Dat doen wij onder andere met deze verloting.” Wie in de periode van 1 januari tot en met 30 juni 2016 bij Wereldrestaurant De Lindenberg gaat eten, krijgt voor iedere 75 euro ( exclusief drankenkaart) die wordt besteed, een lot. Op vrijdag 1 juli wordt het winnende lot getrokken. De prijs is een Toyota Aygo 1.0 VVT-IX ter waarde van 12.250 euro. Zoals de naam Wereldrestaurant al aangeeft, worden in het restaurant gerechten van over de hele wereld bereid. Een deel daarvan in de grote keuken, maar een ander deel wordt op verzoek van de gast bereid op het kookeiland. “Gasten kunnen hun eigen gerechten samenstellen’, legt Su uit. “Dat wordt enorm gewaardeerd.” Bij het Wereldrestaurant kunnen ze zo veel en zo vaak opscheppen als ze willen.

Behalve de verlotingsactie houdt Wereldrestaurant De Lindenberg van 1 januari 2016 tot en met 30 juni 2016 ook nog diverse andere interessante acties. Zie daarvoor de website.

Wereldrestaurant de Lindenberg

Balkerweg 17a

7731 RX Ommen

(0529) 46 38 98

www.wereldrestaurantdelindenberg.nl