Auto winterproof na bezoek aan Aljo Techniek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De winter klopt aan de deur en dus is het zaak je auto winterproof te maken. Bij Aljo Techniek kijken ze jouw auto graag na op vitale onderdelen die het verschil kunnen maken tussen wel of niet veilig de weg op gaan. Ook verklein je daarmee de kans dat de autó het ’s ochtends bij een koude start laat afweten.

Aljo Techniek controleert onder andere op banden, remmen, verlichting en vloeistoffen. Goede winterbanden staan garant voor meer grip onder gladde omstandigheden. Net zoals deugdelijke verlichting maakt dat de rest van het verkeer je tijdig opmerkt. Een accu-check kan ook nooit kwaad. Met name de wat oudere auto’s kunnen het zwaar krijgen als het kwik daalt tot onder de nul graden.

Ook een aanrader is om te laten checken of er voldoende antivries in de ruitenwisservloeistof zit. Iedereen die wel eens heeft rondgereden met ruiten die onder de pekel zitten terwijl een laagstaande zon het zicht (bijna) beneemt weet hoe vervelend het kan zijn als de ruitenwisservloeistof het laat afweten.

Om eenzelfde reden is een goed werkende airco, climat control of (bij oudere auto’s) aanjager eigenlijk onmisbaar. Aljo Techniek controleert het allemaal graag voor de klant. Mensen kunnen met hun auto langskomen voor een gratis wintercheck na afspraak ,of om een afspraak te combineren met een bandenwissel en / of grote / kleine beurt. Het bedrijf heeft alle kennis en kunde in huis om auto’s van alle merken weer veilig de weg op te krijgen.

Bij Aljo techniek kunt u tevens terecht voor aanschaf van winterbanden of winter-wielenset tegen scherpe tarieven. Vraagt u eens vrijblijvend naar een op maat gemaakte offerte voor uw auto.

Aljo Techniek

Katwolderweg 11

8041 AC Zwolle

(038) 421 21 22

www.aljotechniek.nl