Afbeelding

Satink Keukens en Badkamers pakt uit met Kerst

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Satink Keukens en Badkamers is al helemaal in kerstsferen. Wie ook nog eens wil profiteren van spectaculaire acties en aanbiedingen, bezoekt de keuken- en badkamerspecialist tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Hoogtepunt is de speciale kerstshow op Tweede Kerstdag. Dan is Satink van 10.00 tot 17.00 uur geopend en verzorgt een professionele kok van AEG kookdemonstraties. Daarvoor gebruikt hij de nieuwste combi-stoomoven 2017 van het Duitse kwaliteitsmerk.

Wie tussen Tweede Kerstdag en Oud en Nieuw bij Satink een nieuwe badkamer of keuken koopt, wordt extra in de watten gelegd. Zij krijgen een exclusief viergangen diner voor twee personen bij restaurant Poppe en een Magnum fles champagne mee naar huis.

In de showroom staan alweer diverse keukens van modeljaar 2017 opgesteld. Zo is er onder meer het nieuwste keramische blad te zien, waarop men gewoon de pannen kan zetten. Bij het keramische blad is tevens pitt-cooking mogelijk: de kookpitten staan op het werkblad. Qua design zijn ook de nieuwste houtkleuren te bewonderen. Het is maar een greep uit de nieuwste trends in het middensegment keukens.

Heel bijzonder is de +Stage Bar van Poggenpohl, een exclusieve kast voor het bewaren en presenteren van de drankvoorraad en eventuele rookwaren. Ook deze staat opgesteld in de showroom.

Iedereen is van harte welkom om de noviteiten te komen bekijken. Directie en medewerkers van Satink Keukens en Badkamers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl