Afbeelding

Herman Kappert al bijna dertig jaar klant bij Autobedrijf Bert Wieten

Partnerbijdrages

Herman Kappert en zijn vrouw zijn al sinds de opening in 1988 al klant bij Autobedrijf Bert Wieten, specialist in Hyundai.

Herman werd klant bij Bert Wieten, omdat het garagebedrijf dichtbij huis gevestigd is én omdat hij een sterke interesse had in nieuwe merken. Met Hyundai én Bert Wieten ging hij vervolgens een langdurige relatie aan: hij heeft er intussen al zijn tiende Hyundai aangeschaft. Na een Pony, Excel, Lantra en Matrix heeft hij nu voor de tweede keer een Hyundai i30 gekozen. Herman is enthousiast over zowel ‘zijn’ autobedrijf als over wat inmiddels ‘zijn’ merk genoemd mag worden. “Bij Autobedrijf Bert Wieten kan ik altijd terecht en, erg belangrijk, ik word er snel en goed geholpen.” Een aansprekend voorbeeld van goede service vindt hij dat Bert Wieten zelfs een keer een onderdeel heeft opgestuurd naar Frankrijk, waar Herman en zijn vrouw toen op een camping verbleven.

Ook heeft Herman grote waardering voor de betrouwbaarheid van het merk. “Buiten de onderhoudsbeurten om heb ik nooit kosten aan mijn auto’s gehad. Bovendien heeft Hyundai door de jaren heen het rijcomfort sterk verbeterd en op een hoog niveau gebracht”, stelt Herman tevreden vast. Herman constateert tot slot: “Het feit dat Bert met zijn bedrijf is doorgegroeid maakt helemaal niets uit voor de service. Die is onverminderd goed. Je bent nooit een nummer en weet waar je aan toe bent.”

Autobedrijf Bert Wieten
Boeierweg 11
8042PV Zwolle
(038) 421 21 28
www.bertwieten.nl