Virtual Reality Experience bij Kartplaza.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kartplaza Actionworld in Nijverdal biedt bezoekers een te gekke ervaring met Virtual Reality. In de VR-room kunnen meer dan 10 games en experiences gespeeld worden, die bedrieglijk echt lijken en daardoor een regelrechte sensatie zijn.

VR-room
‘We zijn er net mee begonnen’ zegt Sjaak van Dijk van Kartplaza Actionworld, ‘onze VR-rooms zijn uniek voor Noord Oost Nederland.’ Kartplaza beschikt over twee VR-rooms, per room spelen twee tot vijf personen met behulp van een VR-bril diverse VR-Games en VR-Experiences. Een ervaren spelleider zorgt voor de begeleiding. Samen met de spelleider stellen de spelers het gewenste programma op.

Wonderbaarlijk
‘Het is een wonderbaarlijke beleving’ aldus Sjaak van Dijk. ‘Met zo’n bril op zit je direct in een andere wereld, maar wel een die volkomen echt lijkt. De formule 1 experience bijvoorbeeld, je stapt in de auto, je waant je echt op het circuit. Je geeft gas en je voelt echt dat je wegrijdt.’ Dat is Virtual Reality, het simuleert een omgeving, prikkelt al je zintuigen en dompelt je onder in een beleving.

Aanrader
Stap in een supersnelle achtbaan, spring van een heuse wolkenkrabber of treed in de voetsporen van Robin Hood! De VR-room is een echte aanrader voor jong en oud. Leuk voor een gezellig en origineel uitje met vrienden of een familie- of bedrijfsfeest. Virtual Reality in een VR-room draait volledig om beleving. Dat moet je eens meegemaakt hebben! Bovendien is een Virtual Reality Experience bij Kartplaza uitstekend te combineren met andere activiteiten die minstens zo gaaf zijn