Afbeelding

Laserkliniek Zwolle biedt optimale huidzorg

Partnerbijdrages

Tijdens de Open Dag in de Landelijke week van de Huidtherapie staan de Zwolse huidtherapeuten klaar voor iedereen met hulpvragen over huid- en lasertherapie.

Het thema van de Landelijke week van de Huidtherapie luidt: ‘Iedere huid omhult een uniek mens’. Dit sluit mooi aan bij de visie van Laserkliniek Zwolle, waar de therapeuten de hulpvraag in iedere specifieke situatie centraal stellen. De landelijke week is bedoeld om mensen te laten kennismaken met de mogelijkheden van huidtherapie. Tijdens de open dag kunnen bezoekers terecht voor informatie over de behandelmogelijkheden met bijvoorbeeld laser. Na succesvolle voorgaande edities zijn er ook dit jaar weer laser demonstraties. Nieuw dit jaar is een gratis huidanalyse met geavanceerde apparatuur met daarbij huidverzorgingsadvies.

Tijdens de open dag staat er een team van huidtherapeuten klaar om advies te geven over de huid. Bij Laserkliniek Zwolle kan iedereen met huid-, nagel- en overbeharingsproblemen terecht. De kliniek is gespecialiseerd in onder meer acne, laserontharing, couperose, beenvaatjes, pigment, rosacea, peelingen, huidverbetering en schimmelnagels. Iedereen is welkom op de open dag op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 15.00 uur aan de Wilhelminasingel 9.

De kliniek is op loopafstand van het station en het centrum. Wie met de auto naar de kliniek komt, kan het beste aan de Burgemeester van Roijensingel parkeren. Het is dan nog een klein stukje lopen richting Ter Pelkwijkpark. Voor elke bezoeker ligt een leuke goodie bag klaar.

Laserkliniek Zwolle

Wilhelminasingel 9

8011 SJ Zwolle

(038) 421 35 32

www.laserkliniekzwolle.nl