Afbeelding

Aldura valt in de prijzen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Aldura zonwering & raamdecoratie is gekozen tot Luxaflex Outdoor Gallery dealer 2018. Een jaar lang mag de Zwolse zonweringsspecialist, die dit jaar ook nog eens 85 jaar bestaat, zich de beste van Nederland noemen als het gaat om verkoop, service en nazorg bij de aanschaf van Luxaflex buitenzonwering.

“Dit is weer een enorme opsteker en een echte teamprestatie”, aldus directeur Jacco van Keulen, die in 2016 ook al met de prijs aan de haal ging. “Als we kijken naar de scores die Aldura momenteel laat zien, kunnen we alleen maar bewondering hebben voor dit bedrijf”, zegt Albert Jan Bargeman namens Luxaflex Outdoor. “Aldura laat het keer op keer weer zien en daar zijn we als leverancier erg blij mee. Kijk alleen maar eens naar de mooie showroom die ze hebben, gecombineerd met veel kennis en oog voor detail.”

Voor Van Keulen en zijn team is het nu zaak om dit niveau vast te houden. “We willen ieder jaar laten zien dat wij de beste zijn als het gaat om de verkoop van binnen- en buitenzonwering. Je kunt dat alleen maar doen door elke dag keihard te werken en oog te hebben voor je klanten. Zij staan bij ons op één”, aldus Van Keulen, die zonweringzoekers van harte uitnodigt in zijn showroom. “Hier kun je zonwering zien en beleven. Alleen op die manier kun je het juiste product voor je woning aanschaffen.”

Aldura zonwering & raamdecoratie

Faradaystraat 5

8013 PH Zwolle

(038) 465 65 55

www.aldura.nl