Afbeelding

Comfort Bodywear verhuist naar Eiland 6

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Comfort Bodywear, tot voor kort gevestigd aan de Spiegelstraat, heropent op 1 maart aan Eiland 6. De ‘oude’ vestiging staat op de nominatie om te worden gesloopt, zodat eigenaresse Els Wildeboer op zoek moest naar een nieuwe locatie.


“Het heeft voor mij ook voordelen”, vertelt ze, terwijl ze druk is met de inrichting van haar nieuwe winkel. “Deze ruimte is twee keer zo groot, waardoor ik veel meer merken in mijn collectie kan opnemen. Tevens heb ik straks twee in plaats van een paskamer en kunnen mijn klanten even rustig aan een koffietafel zitten.” De eigenaresse was aan de Spiegelstraat beperkt in de ontwikkeling van haar zaak en krijgt daarvoor nu veel meer ruimte. “Er was altijd veel vraag naar beha’s. Die heb ik nu ook in mijn assortiment als ook nieuwe merken als Hanky Panky damesondergoed, Snurk nachtkleding en sokken van Xpooose. Verder kan ik van Falke nu ook sportondergoed aanbieden.”


Het komt allemaal bij het bij klanten al bekende assortiment beenmode, nachtkleding en ondermode. Comfort Bodywear biedt daarin zowel de functionele als de modieuze mode, benadrukt Wildeboer met bekende merken als Calvin Klein, Adam, Mey, Ten Cate en panty’s van Wolford en Oroblu.
Op openingsdag 1 maart staat een boksapparaat van Adam voor de deur, waar voorbijgangers met een goede klap een boxershort kunnen winnen. De eerste zestig klanten die voor meer dan 10 euro aanschaffen krijgen een paar Happy Socks cadeau. Verder heeft Comfort Bodywear leuke openingsaanbiedingen bij verschillende merken. VIP-kaarthouders ontvangen op hun eerste aankoop 5 euro kassakorting.
De stempelspaarkaarten blijven gewoon geldig.


Comfort Bodywear
Het Eiland 6
8011 XR Zwolle
www.comfortbodywear.nl