Afbeelding

Floorever, ‘de onbetwiste nummer 1 in vloeren’, biedt Ambiant Clic PVC

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN/ZWOLLE – PVC vloeren zijn een enorme trend in Nederland. Mede door de Ambiant PVC vloerencollectie. Deze opmars begon tien jaar geleden. Toen al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar. En dat doen ze nog steeds. Ambiant staat voor een ruime keuze, kwaliteit én een betaalbare collectie PVC vloeren. Niet vreemd dus dat Floorever dit merk in haar assortiment heeft. Recent voegde Ambiant hier haar clic PVC vloeren aan toe. Bekijk het assortiment bij Floorever en laat het leggen door onze vakmannen.

‘Het is afgelopen met alle nadelen van tapijt, laminaat of parket’, vertelt Ingrid van Olst van Floorever Zwolle. ‘Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Dit maakt de Ambiant PVC vloeren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen.’
‘Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de super matte hout uitstraling en alle voordelen van Ambiant PVC vloeren’, voegt Wendy Meuleman van Floorever Kampen eraan toe. ‘Eigenlijk is de Ambiant PVC vloeren collectie een echte allemans collectie, waar iedereen kan slagen voor een gepast budget.’

Vochtbestendig
Glas drinken laten vallen? Geen zorgen. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Maak je niet druk. Creatieve kinderen met stift of verf? Geen probleem. Doekje er over, en klaar! Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch. Eenvoudiger kunnen ze het bij Ambiant niet uitleggen.

Bovendien is er volop keuze, of het nu om hout of tegel gaat. Of om een smalle of een brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Voor een beperkt of voor juist een ruim budget. Er is voor elk wat wils. ‘Ambiant heeft haar collectie zo samengesteld dat iedereen iets moois vindt binnen de Ambiant PVC vloeren collectie’, aldus de dames van de beide Floorever-vestigingen. ‘Ambiant heeft voor elke woonstijl een PVC vloer; voor iedereen een PVC vloer waarbij u zich thuis voelt.’ Met een vloer uit de collectie Clic PVC vloeren van Ambiant geniet u van alle voordelen die PVC biedt. En die voordelen zijn, zoals aangegeven, legio. Kortom: waar wacht u nog op?

Floorever biedt PVC vloeren van Ambiant die kunnen worden verlijmd, maar dus ook met kliksysteem. Desgewenst leggen wij het ook nog eens voor u. ‘Wist u dat PVC vloeren ook erg geschikt zijn voor vochtige ruimtes? Niet alleen de keuken, maar zelfs de badkamer kan worden voorzien van een mooie PVC vloer.’ Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Afbeelding
Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43
Afbeelding
Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland Nieuws Ingezonden 27 jan, 16:23