Afbeelding

Bakkerij de Verwennerij valt in de prijzen!

Partnerbijdrages

Speculaasbrokken en Caramel NotenPuntje van Bakkerij de Verwennerij in Zwolle verdienen een Gouden Bekroning!

De Speculaasbrokken en de Caramel Notenpuntjes van Bakkerij de Verwennerij zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen (NBC) bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Het NBC is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij-sector. De keuringen van worden al ruim 100 jaar uitgevoerd.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het NBC, worden de producten worden beoordeeld op vorm, kleur, geur en smaak/aroma. Alle producten die met Goud bekroond worden, zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Bakkerij de Verwennerij is gevestigd aan het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte. Het bedrijf is een initiatief van Omega Groep en bestaat sinds februari 2011. Het team bestaat deels uit (jong)volwassenen met een arbeidsbeperking, die hier een werkplek hebben. De organisatie en ondersteuning van alle werkzaamheden is in handen van twee bakkers met jarenlange ervaring in het vak en begeleiders in de bakkerij. Het team van de bakkerij is enorm blij en trots op deze bekroning!! Op de website (www.bakkerijdeverwennerij.nl) en op Facebook vindt u info, assortiment en openingstijden. Iedereen is van harte welkom in de bakkerij-winkel!