Afbeelding

Satink Keukens gaat voor groen en duurzaam

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Satink Keukens heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Klimaatneutraal geproduceerde, energiezuinige keukens met werkbladen van gerecycled materiaal pronken al in de showroom.

De moderne keukens van ECOOK Plus en ECOOK Xclusiv, volop aanwezig in de showroom, worden energiezuinig en met gebruik van zo min mogelijk water geproduceerd. Dat maakt deze keukens niet alleen energiezuinig en duurzaam; ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, gaan lang mee en beschikken over de meest moderne snufjes. Bij de productie wordt zo min mogelijk gewerkt met schadelijke stoffen. Zo wordt bij de vervaardiging van de keukenmeubelen nauwelijks gebruikgemaakt van formaldehyde. Het resultaat is dat binnenlucht in de woning gezond blijft.

Milieubewust als Satink Keukens, is, kiest ze zoveel mogelijk voor recyclebare materialen en energiezuinige installatietechniek. Bijzondere voorbeelden hiervan zijn keukenmeubelen gemaakt van PET-flessen en dat oude werkbladen worden hergebruikt in de huizen- en wegenbouw. De ‘groene ondernemers’ van het merk Jetstone bieden milieubewuste klanten een collectie milieuvriendelijke werkbladen met onder meer een trendy marmeren of betonnen uitstraling.

In de compleet vernieuwde showroom van Satink Keukens zijn de nieuwste keukentrends te bewonderen. Uiteraard houdt het bedrijf zich in deze periode wel aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat medewerkers geen handen schudden en op gepaste afstand van klanten blijven. Anders dan gebruikelijk bieden ze ook geen drinken of eten aan tijdens het bezoek. Wie verkouden is, moet hoesten of koorts heeft, hoger dan 38 graden, wordt verzocht thuis te blijven en de afspraak te verzetten. In verband met de coronacrisis is Satink Keukens dit jaar op Tweede Paasdag gesloten.

Satink Keukens

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl