Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Cecil Store Zwolle opent donderdag 16 maart

Partnerbijdrages

Zwolle krijgt er een aanwinst bij op het gebied van vrouwenmode. Op donderdag 16 maart opent Cecil Store de deuren aan de Diezerstraat 102. 

Cecil Store is een vrouwenmodezaak die iedere dag nieuwe kleding levert van meestal natuurlijke grondstoffen, en volgens de laatste mode. Stoer, sportief of elegant, voor iedereen in een fijne pasvorm gegoten. De broeken hebben allemaal een eigen naam. “Eenmaal uw broek gevonden, dan zal deze altijd weer opnieuw in de collectie zijn in vernieuwde mode kleuren en stoffen. Dus gewoon de naam van de broek onthouden, dan is de pasvorm gegarandeerd”, aldus eigenaresse Dicky van Vilsteren. 

Ze heeft zeven modezaken in Nederland. Als Zwolse is ze heel blij dat ze nu ook in Zwolle een zaak heeft. “Dat is voor mij altijd een dingetje en een wens geweest. En nu gaat het dus gebeuren. Voor mij is dit een thuiswedstrijd.” 

Cecil Store trakteert het publiek op een brede collectie tops, zowel blouses en shirts in katoen of viscose. Ook is er veel variatie in truien en vesten. Van Vilsteren heet iedereen van harte welkom. “Wij zijn heel blij dat we u donderdag 16 maart kunnen verwelkomen in onze nieuwe Cecil Store aan de Diezerstraat, waar wij omgeven worden door mooie zaken die voor iedere vrouw iets te bieden heeft. Bij ons kun je ouderwets shoppen. Ons team staat voor u klaar en neemt alle tijd voor een degelijk advies. Tot ziens in onze Cecil Store Zwolle.

Dit is een partnerbijdrage van:
Cecil Store Zwolle
Diezerstraat 102 Zwolle
https://www.facebook.com/Cecil-Zwolle-102010456126114/

Wim Mossel