Voorzitter Adriaan Visser
Voorzitter Adriaan Visser Foto: PEC Zwolle

Visser stopt volgend jaar zomer als voorzitter van PEC Zwolle

Sport

PEC ZWOLLE

Adriaan Visser neemt in de zomer van 2021 afscheid van PEC Zwolle. De voorzitter, tegen die tijd ruim twaalf jaren actief binnen de club, stopt ook met zijn werkzaamheden als lid van de Raad van Commissarissen van Stichting Regio Zwolle United.

“Dit is een weloverwogen beslissing”, laat Visser weten. “Tegen de tijd van mijn afscheid ben ik zeventig jaar. Daarnaast vragen mijn overige werkactiviteiten, onder meer als spin-off van de coronacrisis, steeds meer aandacht. Ondanks mijn aanstaande vertrek, wil ik benadrukken de komende periode met volle toewijding te werken aan het realiseren van een tiende seizoen op rij in de Eredivisie voor onze mooie club. Ook zal ik mij blijven inzetten om de gevolgen van de coronacrisis voor PEC Zwolle zoveel mogelijk te beperken en de verdere implementatie van het ondernemingsplan te borgen”, aldus Visser.

“Vorige week heb ik mijn besluit gemeld aan de Raad van Commissarissen, het Stichtingsbestuur en de vertegenwoordiger van het Participatiefonds. Ook heb ik een toelichting gegeven in de laatstgehouden Algemene vergadering van Aandeelhouders (AvA). Op deze wijze is het voor hen mogelijk, de zoektocht naar een opvolger te starten. De AvA gaf daarbij aan mijn besluit jammer, maar begrijpelijk te vinden.”