Afbeelding
unknown

Erotiekzaak Le Femme biedt groot assortiment en privacy

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel lingerie, massageolies en toys. Eigenaresse Priscilla van Limbeek van de nieuwe erotiekwinkel Le Femme verkoopt volgens haar ?alle ingrediënten voor een écht leuke avond'.

In de ruime zaak aan de Thomas a Kempisstraat hebben klanten veel keuze en privacy. ?In de lingerie merkte ik dat er behoefte is aan een uitgebreid assortiment?, vertelt Van Limbeek. ?Vooral in de grotere maten. Vrouwen die een maatje meer hebben, willen er immers ook graag mooi uitzien.? De lingerie bij Le Femme is volgens de eigenaresse net iets spannender dan elders. ?We hebben voor de dames aanbod van cup A tot en met G. Passen is mogelijk in de paskamers. Ik neem ook ruim de tijd om ze goed te adviseren. Bovendien sta ik persoonlijk achter elk product dat hier wordt verkocht.?

Veel mensen ervaren nog een drempel bij het kopen van erotische artikelen, weet ze. ?Klanten weten vaak wel beter wat ze willen. Zeker als er meer over in de media komt, zoals bij het boek Vijftig tinten grijs. Maar het blijft belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en dat zie ik ook als mijn taak.? De naam Le Femme is volgens haar niet willekeurig gekozen. ?Le is mannelijk en Femme vrouwelijk. Dat betekent dat beiden hier terechtkunnen.?

Klanten kunnen ook artikelen bestellen op de site en die desgewenst thuisbezorgd krijgen of in de winkel ophalen. Le Femme is tot 20.00 uur 's avonds geopend, op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Le Femme

Thomas a Kempisstraat 30

8021 BC Zwolle

(038) 851 94 58

www.lefemme.nl