Sauna Swoll gaat met nieuwe schoonheidsspecialiste de herfst in
Sauna Swoll gaat met nieuwe schoonheidsspecialiste de herfst in brugmedia.nl

Sauna Swoll gaat met nieuwe schoonheidsspecialiste de herfst in

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Terwijl de groene omgeving van Sauna Swoll zich in herfstkleuren hult, staan de ontwikkelingen bij het moderne saunacomplex allerminst stil. Met Rowanne van der Steege heeft Sauna Swoll een nieuwe schoonheidsspecialiste aangetrokken. ?Ze is jong, enthousiast en levert heel goed werk?, vertellen Minoes en Tiemen van der Kolk. ?Rowanne werkt met het merk Extenso. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. Ze bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest. Onze gasten kunnen voor een grote diversiteit aan kleine behandelingen bij Rowanne terecht en eveneens voor een mooie basisbehandeling. Bovendien zijn haar behandelingen heel betaalbaar.? De schoonheidsspecialiste is op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond vanaf 19.30 uur beschikbaar, evenals op zaterdag vanaf 17.00 uur en op zondag vanaf 15.00 uur (kijk voor meer informatie even op de website).

In de herfstvakantie bezoeken traditioneel veel gezinnen  met kinderen de sauna. ?Sauna Swoll kent geen minimum leeftijd. Kinderen tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom tot 19.00 uur. We hebben voor hen een speciaal tarief?, benadrukken Minoes en Tiemen van der Kolk. ?Als het gezin daarna nog wil eten in ons restaurant, is dat natuurlijk prima. Kinderen die tijdens de herfstvakantie een mooie kleurplaat aanbieden, mogen zelf in de keuken een ijsje maken. Onze saunabezoekers komen wel voor de rust, dus we vragen ouders daarmee rekening te houden.?

Een bezoek aan Sauna Swoll is in oktober nog extra voordelig, aangezien ze 25 procent korting geeft op de dagentreeprijs voor volwassenen.

Sauna Swoll

Heinoseweg 26

8026 PD Zwolle
(0529) 40 16 38

www.saunaswoll.nl

 

Afbeelding
Celstraf voor Zwollenaar die 4,5 jaar lang kinderporno verspreidde Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Scania gaat in Zwolle omvangrijke nieuwbouw realiseren voor een multifunctionele vestiging Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meander Bigband laat New York het Wilhelmus zingen Algemeen 21 uur geleden