Janneke Bakker

PersoneelSelectief ontzorgt op gebied van personeelsbeheer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Alles wat met personeel te maken heeft, kunnen wij een werkgever bij helpen.? In één zin vat directeur Leo Eenkhoorn van PersoneelSelectief, gespecialiseerd in het uitzenden van werknemers, payroll en trainingen, samen waar zijn bedrijf voor staat.


 

Samen met Johan Eenkhoorn richtte hij in 2008 het bedrijf op. De broers hadden jarenlange ervaring in de personeelswereld en accountancy en dachten: dit kunnen wij zelf beter. Inmiddels heeft PersoneelSelectief een brede klantenkring en kan het bogen op een kandidatenportefeuille
van 6.500 werknemers. ?De grootste portefeuille van latent werkzoekenden in deze regio?, aldus Leo.
PersoneelSelecfief onderscheidt zich van anderen door ?transparantie, kennis en ervaring'. ?Wij hebben meer dan vijftien jaar personeelservaring en kunnen een flinke stap verder gaan dan andere bureaus?, vertelt Johan. ?Daar komt bij dat we weinig overhead hebben. We hebben geen juristen en accountants nodig, want die kennis hebben we zelf in huis. Daardoor hebben wij de scherpste tarieven in de regio, dit scheelt op een uurtarief al gauw 3 tot 6 euro, in vergelijking met de gevestigde namen in de uitzendbranche.?
In elke bedrijfssector kan PersoneelSelectief werknemers uitzenden: van technisch geschoold- tot kantoorpersoneel. Verder is PersoneelSelectief specialist op het gebied van payroll. ?Wij benadrukken altijd dat personeel via payroll niet duurder is dan werknemers in dienst?, legt Leo uit. ?Bedrijven die graag met een werknemer willen werken, maar bang zijn dat ze misschien over drie maanden niet voldoende werk hebben, kunnen dit via ons laten lopen. Wat wij echt belangrijk vinden is dat onze klanten hun bedrijf zo goed mogelijk kunnen aansturen, met personeel dat op de goede plek zit, dus met een efficiënte personeelsorganisatie.?
Naast bedrijfsorganisatorisch advies voor de juiste personeelssamenstelling biedt PersoneelSelectief ook trainingen aan waarbij elke medewerker op maat wordt getraind. Kijk voor meer informatie op www.personeelselectief.nl.