Afbeelding

GroenRijk Hattem weer in kerstsfeer

Partnerbijdrages

De kerst komt er weer aan. Klanten zitten bij GroenRijk Hattem helemaal goed als ze de oude kerstballen willen vervangen. “We hebben een rijk uitgerust assortiment kerstballen en andere kerstdecoratie in huis.”

Alleen kerstballen zijn natuurlijk niet genoeg. Dat komt goed uit, want GroenRijk heeft ook uitmuntende kwaliteit kerstbomen. “De kerstbomen die wij verkopen zijn van onze eigen kwekers. Hierdoor kunnen wij onze lage prijs en uitstekende kwaliteit waarborgen. Om te zorgen voor een gemakkelijk en schoon transport pakken wij de kerstboom ook nog gratis voor u in. Als u geen tijd of niet de ruimte heeft in uw transportmiddel om de kerstboom te vervoeren, wordt deze gratis bij u geleverd vanaf een minimaal bedrag van 20 euro.”

Als finishing touch heeft GroenRijk  de mooiste kerstbakjes die gemaakt worden door haar eigen medewerkers. Klanten kunnen de medewerkers ook vragen een kerstbakje naar eigen keuze speciaal te laten maken.

Alsof dat niet genoeg is, staat de oliebollenkraam net zoals ieder jaar ook weer bij GroenRijk Hattem. Dit jaar kunnen klanten er smullen op zaterdag 5 en zaterdag 19 december. In de koffiecorner kunnen ze vervolgens genieten van de oliebollen. De kop koffie of thee erbij bestellen, kost maar 1 euro extra.

GroenRijk Hattem

Zuiderzeestraatweg 21a

8051 SL Hattem

(038) 444 37 48

www.groenrijk.nl