Afbeelding

LadyFit Zwolle biedt succesvolle total workout voor vrouwen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dertig minuten trainen voor een gezond lijf, al sinds 2012. Dat is het trainingsconcept van LadyFit. De succesformule waarmee eigenaresse en trainster Evelien Kleijnendorst werkt, zorgt voor een absolute opkomst onder haar leden.

De kleinschalige sportschool richt zich uitsluitend op vrouwen en is daarmee uniek in Zwolle. Alle dames komen twee à drie keer per week de training volgen. “Zodra ik een van de leden een week zonder opgaaf van reden niet heb gezien, trek ik aan de bel”, zegt Evelien. “Juist vrouwen hebben veel baat bij krachttraining. Het zorgt voor een betere stofwisseling, sterkere botten en soepele gewrichten. Omdat we werken met toestellen met hydraulische cilinders kan ieder op haar eigen niveau trainen. Van beginnende sporter tot super fit, van XS tot XXL en van jong tot oud.” Voor gewichtsverlies werkt Evelien, naast Power Slim, met BodySupport, een eetprogramma waardoor je weer normaal en regelmatig gaat eten en afvalt.

Enkele vrouwen delen hun ervaring:

Dian (26): “Sporten was nooit iets voor mij en bovendien was ik mijn hele leven al te zwaar. Nu twee jaar verder en 25 kilo lichter kan ik LadyFit niet meer wegdenken uit mijn wekelijkse routine.”

Dinie (76): “Ik ga met de kleinkinderen weer skiën dit jaar.”

Anoek (45): “Sinds ik hier sport, heb ik nauwelijks meer last van mijn rug.”

Elly (51): “Ik heb veel minder last van overgangsklachten door het trainen.”

Ank (36): “De korte training is naast mijn drukke gezin en werk prima te combineren.”

LadyFit Zwolle

Thomas a Kempisstraat 71/73

8021 BK Zwolle

06-206 15 984

www.ladyfitzwolle.nl