Afbeelding

jochem, voor ogen heropent na totale restyle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De winkel van opticien jochem, voor ogen aan de Vispoortenplas heropent vrijdag na een maandenlange verbouwing. “We hebben de zaak een totale restyle gegeven en fors uitgebreid”, vertelt de trotse eigenaar Arie van Vliet.

“Er is veel meer rust, we kunnen onze producten beter presenteren én we kunnen extra diensten bieden als kleurstijl-, en voor wie dat wenst, make-up advies”, aldus de eigenaar. Voor klanten die even moeten wachten, is er een grote leestafel en de koffie, van zwart tot Latte Macchiato, wordt gemaakt door échte barista’s.

Opticien jochem, voor ogen loopt voorop als het gaat om innovaties en brillen van mooie en de meest uiteenlopende materialen. Ook welke glazen en hoe die in het montuur worden gezet, krijgt optimale aandacht bij de Zwolse opticien. “Het maakt verschil of je door een glas kijkt en een analoog of digitaal zicht krijgt. In onze speciale ‘glas-experience’ –ruimte maken we met onze klanten een exacte kijk-analyse. Daarnaast hebben we een speciale bureau-opstelling waar we werksituaties kunnen nabootsen. Klachten als hoofdpijn, concentratieverlies en vermoeidheid komen namelijk vaak voort uit beeldschermwerk.”

Ook voor kinderen heeft jochem, voor ogen een heel mooie collectie en het populaire Kidscare project. De opticien mag bovendien zowel brillen als contactlenzen op medische indicatie verstrekken. Voor een gedegen oogmeting maakt jochem, voor ogen gebruik van het gloednieuwe Oogzorgcentrum Zwolle dat achter de winkel aan het Aplein is gevestigd. Beide houden Open Huis op vrijdag 13 mei van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 14 mei van 09.00 tot 17.00 uur.

jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1

8011 TH Zwolle

(038) 421 58 17

www.voorogen.nl