Landstede MBO houdt extra Open Avond

Partnerbijdrages

Landstede MBO heeft voor dinsdag 31 mei een extra Open Avond georganiseerd speciaal voor leerlingen die nog geen keuze hebben kunnen maken voor een vervolgopleiding.

Zij zijn van 18.00 tot 20.00 uur welkom op de locaties in Harderwijk, Raalte en Zwolle (alleen locatie Fuchsiastraat) en op de sub-locaties in Dronten en Lelystad. Tijdens deze extra Open Avond zijn alle Landschappen en opleidingen vertegenwoordigd. Aanmelden voor de Open Avond kan op www.landstedembo.nl. Hier staat ook op welke locatie bezoekers moeten zijn. Wie het moeilijk vindt om een vervolgopleiding te kiezen en wel wat extra hulp kan gebruiken, kan een afspraak maken met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO. De begeleiding van de gediplomeerde studieloopbaanadviseurs bestaat uit één of twee gesprekken van gemiddeld één uur en (soms) een beroepskeuzetest. Het belang van het maken van een goede keuze staat voorop. Daarom zijn de studieloopbaanadviseurs objectief en dus niet alleen gericht op de opleidingen van Landstede MBO.

Een afspraak maken kan door te bellen met één van de studieloopbaanbegeleiders op 0800-0245 666 (gratis informatienummer) of door een mail te sturen naar studiekeuze@landstede.nl. De gesprekken zijn kosteloos. Meer informatie is te vinden op www.landstedembo.nl.