Afbeelding

BTW-dagen bij Hengelsport Zunnebeld

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Komend weekend gaat bij Hengelsport Zunnebeld de meest spraakmakende actie van het jaar weer van start. Deze BTW-dagen zijn uitgegroeid tot een begrip en menig sportvissershart gaat sneller kloppen zodra ze dichterbij komen.

Klanten ontvangen vier dagen lang korting van 21 procent op het hele assortiment. De jaarlijks terugkerende BTW-dagen trekt volgens Hengelsport Zunnebeld mensen van heinde en verre die graag profiteren van deze kortingsactie. “Dit is namelijk dé kans om goedkoop je spullen voor het seizoen in te slaan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze stenen winkel in Zwolle een bezoekje te brengen, dan kun je ook online shoppen tegen dezelfde korting.” Op de webshop staan meer dan 16.000 artikelen van gerenommeerde merken. “Met zo veel keuze is de kans groot dat ook jou favoriete producten aanwezig zijn. En mocht het zo zijn dat je niet vindt wat je zoekt, kunnen wij het wellicht voor je bestellen tegen dezelfde korting. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over”, aldus Zunnebeld Hengelsport.

Neem voor vragen telefonisch contact op: (038) 421 58 97, mail naar info@zunnebeld.nl of chat in de webshop. De BTW-dagen lopen van donderdag 23 februari tot en met zaterdag 25 februari in de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73. Op www.zunnebeld.nl/hengelsport loopt de actie nog een dag langer door en kunnen klanten dus ook op zondag 26 februari profiteren van 21 procent korting op het hele assortiment.

Zunnebeld Hengelsport

Van Karnebeekstraat 73

8011 JD Zwolle

(038) 421 58 97

www.zunnebeld.nl