Afbeelding

Floorever de onbetwiste nummer 1 in PVC

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zoek naar een sterke, onderhoudsarme vloer? Dan is PVC een ideaal alternatief. Floorever heeft op het gebied van PVC-vloeren enorm veel te bieden.

PVC-vloeren hebben veel voordelen. Zo is PVC onderhoudsarm, vochtbestendig en geeft het geen geluid als u er overheen loopt. Tevens geleidt het de warme uitstekend. Daarom vormt PVC een perfecte combinatie met vloerverwarming. Gelet op deze voordelen is PVC een perfecte vervanger van een houten vloer ,met name omdat een PVC-vloer in aanschaf goedkoper is en u met PVC wel dezelfde ‘look’ heeft.

Floorever biedt een grote collectie PVC-vloeren met merken als Ambiant, Mflor, Tfd en Flabel. Trendy zijn momenteel de visgraadmotieven. Die zijn ruim aanwezig in de collectie van Moduleo, een nieuwe naam bij Floorever. De visgraatmotieven zijn te leggen in kleine of grote planken. Daarnaast heeft Floorever diverse andere opties. Zoals extra lange planken (twee meter). En wat dacht u van PVC vloertegels. Ook kunt u er voor kiezen om biesjes er tussen te leggen. Dit geeft de vloer het effect van een scheepsdekvloer.

Milieubewust
Floorever is milieubewust. Wat betreft het verwerken van PVC-stroken gelden duidelijke spelregels. Alle PVC-stroken bij Floorever zijn gemaakt van het zuiverste PVC, zodat exact duidelijk is welke grondstoffen in de producten verwerkt worden. De gebruikte weekmakers zijn hetzelfde als die in kinderspeelgoed. Met een ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen blijft het binnenmilieu gezond. De primer, egaline en lijm komen uit de groenste fabriek van Nederland, die bewust met het milieu omgaat. Met andere woorden: Een vloer van Floorever is volkomen veilig.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

www.floorever.nl

Afbeelding
Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 20 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden