En-Joi stopt na twintig jaar met de afhaalservice

Partnerbijdrages

Bewoners van Hattem en omgeving konden tot 25 maart genieten van de traditionele afhaalgerechten bij En-Joi, voormalig Wok van Hattem. Door het succes van het nieuwe internationale concept heeft de familie Zhu besloten de afhaalservice te beperken tot de Japanse keuken.

“Wellicht moeten we mensen teleurstellen, maar juist om de beste kwaliteit te bieden, moeten we deze keuze maken”, aldus L. Zhu. Overigens stoppen de familie er niet volledig mee. Na 25 maart kan men wel sushi afhalen. Dit alleen wel op bestelling, aangezien alle sushi vers wordt bereid.
Halverwege 2018 is de familie Zhu begonnen met En-Joi, een nieuwe vorm van All You Can Eat. Een concept waar shared dining mogelijk is, doordat er kleine gerechten worden geserveerd aan tafel. Bij En-Joi maken klanten een culinaire wereldreis. Naast de traditionele gerechten wordt er onder andere sushi, pizza, pasta en Asian Streetfood geserveerd en worden de heerlijkste vis- en vleesgerechten bereid op de welbekende Josper Grill. Het restaurant is totaal vernieuwd en in een modern en luxueus jasje gestoken. De familie Zhu gaat ook mee met de digitale ontwikkelingen. Zo worden bestellingen via een tablet doorgegeven.

Bekijk het volledige aanbod op https://www.en-joi.nl/menukaart/. Neem voor meer informatie telefonisch contact op: (038) 444 37 51.