Monteurs van Schipper Kozijnen plaatsen kunststof kozijnen in een rijtjeswoning.
Monteurs van Schipper Kozijnen plaatsen kunststof kozijnen in een rijtjeswoning.

Schipper Kozijnen geeft nu tot 1.000 euro verbouwvoordeel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Om een woning comfortabeler en energiezuiniger te maken, geeft de overheid subsidies op tal van maatregelen gericht op verduurzaming, energiebesparing en milieubescherming. Voor 2020 zijn die subsidieregelingen vernieuwd.

Schipper Kozijnen doet daar nog een schepje bovenop. Klanten ontvangen tot 1.000 euro verbouwvoordeel, zonder ingewikkelde voorwaarden waaraan moet worden voldaan. Zijn kozijnen aangetast door houtrot of is er sprake van slecht sluitende en beslagen ramen? Met goed isolerende kunststof of aluminium kozijnen worden kou en tocht in huis voorkomen. Binnen blijft het lekker warm en stookkosten worden bespaard. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee. Vooral nu: klanten van Schipper Kozijnen ontvangen tot en met 31 maart tot 1.000 euro verbouwvoordeel bij aankoop van kozijnen, deuren, schuifpuien en een dakkapel.

Schipper Kozijnen heeft kunststof en aluminium kozijnen passend bij iedere woonstijl. Voor maximaal comfort zijn de kozijnen te combineren met dubbel of triple hoogrendementsglas (HR++ en HR+++). Woningeigenaren die minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren, kunnen de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2020. Er is een aantal voorwaarden waaraan de aanvraag moet voldoen.

Wie goedkoop geld wil lenen, kan met de aantrekkelijke Energiebespaarlening boetevrij en tegen een lage rente geld lenen om de woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Dit is afhankelijk van de isolatiemaatregel en het energieverbruik.

In de showrooms van Schipper Kozijnen zijn de producten op ware grootte te zien. Kijk op www.schipperkozijnen.nl\showrooms voor de exacte locaties en actuele openingstijden.

Afbeelding
Stichting Vier het Leven wil ouderen onbezorgd laten genieten van culturele uitstapjes Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle Ingezonden 25 sep., 20:20
Afbeelding
Deltion College en Zwolse culturele instellingen werken samen aan cultuureducatie Algemeen 25 sep., 17:16