Afbeelding
Aangeleverd

Aya werkt als Hostess bij McDonald’s: “Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon doorgroeien”

Partnerbijdrages

Aya begon drie jaar geleden bij McDonald’s Kampen als crewlid. “Ik zocht een bijbaan die ik makkelijk met school kon combineren. Door in de avonden het weekend wat uurtjes te werken, sleepte ik toch een lekker salaris binnen!” Over de reden waarom ze solliciteerde bij McDonald’s is ze heel duidelijk: “Via via hoorde ik dat het vooral erg gezellig is op de werkvloer. Plezier hebben tijdens het werk vind ik erg belangrijk.”

Als Hostess is Aya hét gastvrije gezicht van de Lobby en verwelkomt ze alle gasten met een glimlach. “Toen ik op mijn zestiende begon, kreeg ik al veel verantwoordelijkheden” blikt ze terug. “Het gevoel van vertrouwen motiveerde mij enorm om mezelf te bewijzen. In mijn huidige functie heb ik de verantwoordelijkheid over de Lobby. Ik stuur de medewerkers aan, zorg dat alles netjes is en ben het aanspreekpunt voor alle gasten.”

Wil jij net zo’n toffe (bij)baan als Aya?
Werken bij McDonald’s heeft veel voordelen. Naast het ontzettend leuke team, de gezelligste personeelsfeestjes en de flexibele diensten is het dé kickstart van je carrière. Door de vele verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden tot Crewtrainer of Management én deelname in verschillende teams kun jij een mooi CV opbouwen. Studeer je nog of zorg je overdag voor de kinderen? Naast fulltimers zoeken ze ook collega’s voor de avonduren (na 00.00 uur krijg je 25% extra uitbetaald). Wist je dat je zelfs een gecertificeerde mbo-opleiding kunt afronden tijdens je werkzaamheden? Ga naar werkenbijmcdonalds.nl voor meer informatie.

Dit is een partnerbijdrage van McDonalds. 

Nick de Vries

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14