Afbeelding
Foto: Eigen foto

Auto winterklaar met controle Autoservice Yildirim,

Partnerbijdrages

“Voor een winterbeurt moet je bij ons een afspraak maken, maar een eenvoudige check kan zo”, begint Aladin Yildirim zijn verhaal. “Moeten we ergens een lampje inzetten, dan betaal je alleen het lampje en geen arbeidsloon.” Kleine moeite hoeft niets te kosten bij Yildirim, o.a. bandenspanning controleren etc. De naam Autoservice Gebr. Yildirim prijkt niet voor niets op de gevel van de garage.

Tijdens een korte check kan veel ellende voorkomen worden weet Yildirim. Winterbanden zijn een must, maar zegt hij: “Zorg hoe dan ook, zeker als je blijft rijden op zomerbanden, dat je een goed profiel en juiste bandenspanning hebt.

Andere zaken die worden gecontroleerd zijn de ruitenwissers en de vloeistoffen o.a. remvloeistof en ruitenwisser vloeistof. “Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt en weet hoe vervelend en ook gevaarlijk het kan zijn als je onvoldoende antivries hebt voor goede ruitenwisservloeistof”, zegt Yildirim. Daarmee doelend op vieze ramen met pekel die je niet meer schoon krijgt. Een laaghangende zon en je ziet geen hand voor ogen. Een andere spelbreker voor goed zicht kan zijn een slecht of niet functionerende airco of aanjager.

Buiten dat vergeet natuurlijk de accu niet. Die moet onder barre omstandigheden meer leveren om de motor te laten starten. Voornamelijk diesels hebben het relatief zwaar. Yildirim meet de accu binnen luttele seconden even door om te kijken of die nog goed genoeg is. Kortom, alle reden om met je auto langs te gaan bij de Autoservice Gebr. Yildirim. Om met een goed gevoel de weg weer op te gaan, de winterzon tegemoet.

Voor al uw beurten en Apk is Yildirim uw adres voordelig en vakkundig, tevens haal en brengservice (binnen Zwolle)

Dit is een partnerbijdrage van:
Autoservice Gebroeders Yildirim
Nieuwe Deventerweg 30-32
Zwolle
038 - 465 19 36

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden